Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن زنگنه وزیر نفت پس از پایان مراسم رونمایی از سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف)، در جمع خبرنگاران گفت: این سامانه با همکاری تمام دستگاه‌های مرتبط برای درخواست فراورده‌های نفتی طراحی و اکنون عملیاتی شده که امروز رسما اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در طراحی این سامانه، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت اطلاعات و دستگاه‌های دیگر نقش داشتند. در اجرا نیز، نیروی انتظامی، مجلس، سپاه و تقریبا ۵۰ دستگاه دیگر همراهی و همکاری داشتند.

زنگنه در مورد عملکرد سامانه سدف توضیح داد: فردی که درخواست فرآورده می‌کند، در این سامانه به صورت سیستمی تقاضای او بررسی می‌شود یعنی سامانه اطلاعاتی که از دستگاه‌های دیگر دارد را چک می‌کند و اگر مستعد بود، به او سهمیه داده می‌شود. هدف از این امر هم این است که فرآورده به جای درستش صادر و جلوی قاچاق آن گرفته شود.

زنگنه گفت: روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی مایع در داخل کشور توزیع می‌کنیم. معلوم شد که در سال ۹۸ حدود ۸۰ میلیارد دلار در بخش حامل‌های انرژی، یارانه پنهان پرداخت کرده ایم که این عدد بزرگی است. ایجاد این سامانه ها راهی است که  فعلا بتوانیم جلوی قاچاق را بگیریم.

بیشتر بخوانید:

متقاضیان سوخت در سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی ثبت‌نام کنند

او تاکید کرد: ایجاد این سامانه حداکثر کاری است که می‌توانستیم انجام دهیم. یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌ها برای جلوگیری و کنترل قاچاق در کشور است که همه چیز آن دیده شده یعنی هم گاز مایع، هم نفت گاز برای نیروگاه‌ها،کارخانه‌ها و چاه‌های آب کشاورزی، پمپ‌های آب گلخانه‌ها و دامداری‌ها و هم نفت سفید و تمامی فرآورده های دیگر، در این سامانه دیده شده است.

زنگنه بیان کرد: البته کار‌های دیگری نیز باید صورت بگیرد. در این سال‌ها گازرسانی گسترده‌ای که صورت گرفت، بسیاری از میزان مصرف فرآورده‌های نفتی را کم کرد. اهمیت دیگر این سامانه این است که می توان جلوی میزان زیادی از آنچه که قاچاق می‌شود را گرفته و فرآورده ها را به صورت رسمی صادر کرد که درآمد آن به دولت و بیت‌المال می رسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر نفت زنگنه وزیر نفت سامانه سدف قاچاق سوخت فرآورده های نفتی فرآورده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان از تامین و توزریع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان خبر داد و گفت: ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود.

به‎ ‎گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، جهانبخش نوکانی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دیدار با فرماندار مریوان ‏با اشاره به فعالیت ۵۱ باب جایگاه عرضه نفتگاز در سطح استان، اظهار کرد: روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود، افزود: سال گذشته ۳۲۰ میلیون لیتر نفتگاز در جایگاه‌های عرضه منطقه عرضه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشدی دو درصدی همراه بوده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان خاطرنشان کرد: گروه‌های گشت و بازرسی این شرکت به صورت شبانه‌روزی از همه مجاری عرضه سوخت بازدید کرده و با هرگونه عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، سو استفاده از کارت‌های سوخت غیرمجاز و عدم ارائه خدمات مطلوب به شهروندان برابر با مقررات شرکت برخورد می‌کنند.

نوکانی با بیان اینکه هم اکنون هیچ گونه کمبود سوختی در جایگاه‌های عرضه سوخت استان وجود ندارد، گفت: اجرای موفق طرح باک پر در پایانه مرزی باشماق مریوان نتیجه تعامل، همکاری و تشریک مساعی ادارات و سازمان‌های مترتب با این شرکت است که با نتایج مثبتی در زمینه جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، جمع‌آوری دلالان ‏سوخت، تسهیل و تسریع در امور کنترل کامیون‌های ترانزیتی و بحث صادرات، پ و درآمدزایی دولت همراه بوده است.

وی به مدیریت کارت‌های اضطراری در جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در ‏راستای مدیریت مصرف سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی و لزوم استفاده از ‏کارت سوخت شخصی توسط شهروندان اشاره کرد و گفت: تمامی کارت‌های اضطراری مجاری عرضه سوخت جمع‌آوری نخواهند شد و ‏کارت سوخت جهت شرایط اضطراری، برای افرادی که کارت سوخت شخصی خود را احیاناً به همراه ندارند، ‏موجود است.‏

اسماعیل احمدی، فرماندار شهرستان مریوان نیز در این دیدار نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی شرکت پخش منطقه کردستان، به‌ویژه تأمین و توزیع سوخت روستاهای این ناحیه و سوخت بخش کشاورزی، تأمین و توزیع سوخت در سطح مجاری عرضه و همچنین مباحث مربوط به روان‌سازی و چگونگی فعالیت بازرسان اعزامی از منطقه به ویژه در پایانه مرزی باشماق مطرح کرد.

کد خبر 751815

دیگر خبرها

  • رفع ناترازی بنزین در گرو کوتاهی دست سودجویان
  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در بویین میاندشت
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در تاکسی
  • کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق از یک تاکسی
  • کشف دو محموله سوخت قاچاق در خوزستان